Piept de pui cu unt si parmezan

de katty in Pui, 4 Feb 2017 | 761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui cu piele
  • sare
  • amestec de piper, paprika iute si fenicul
  • 50 gr unt
  • 50 gr parmezan ras + ptr presarat deasupra
  • zeama de lamaie

Risotto cu spanac

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 150 gr orez
  • 500 ml supa de pui
  • 70 ml vin alb sec
  • 150 gr spanac congelat maruntit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu unt si parmezan:

Spalam bucatile de piept, le scurgem bine si le condimentam cu sare, piper, paprika iute si fenicul.

Le lasam la rece 15 minute.

Pentru risotto, incingem uleiul intr-o cratita. Punem ceapa tocata fin, o lasam sa se inmoaie usor, apoi adaugam usturoiul feliat. Adaugam orezul spalat si scurs si amestecam usor. Stingem cu vinul caldut, punem sare si piper negru macinat si lasam sa fiarba pana vinul scade. Adaugam cate putina supa calda, amestecam ocazional, pana orezul devine cremos si absoarbe toata supa. Inainte cu cateva minute de a fi gata, adaugam spanacul.



Punem bucatile de piept pe gratarul incins, mai intai cu partea cu piele, apoi cu cealalta.

Frecam untul la temperatura camerei cu parmezanul ras si zeama de lamaie.

Servim risotto cu pieptul de pui fierbinte pe care punem unt. Presaram deasupra parmezan ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu unt si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:09

Bucataras Diana 1

09.02.2017, 00:16

yammyyy

RuxyRux 1

09.02.2017, 21:26

Superba reteta! Si prezentarea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu piept de pui