Pui cu bambus si legume

de T I M E A in Pui, 14 Aug 2014 | 1081 vizualizari

 

O mancare usoara de vara cu tenta asiatica. Nu doar retetele standard de mancaruri asiatice sunt bune ci si cele pe care le combinam acasa dupa propriile gusturi.
Incercati reteta, e o bunatate si e usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei verde gras
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 rosie
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 borcan bambus
  • 2-3 lingurite sos Worchester
  • 2-3 lingurite sos negru de soia
  • oregano uscat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bambus si legume:

Punem pe foc o tigaie adanca ( eu folosesc un wok) in care adaugam uleiul de masline.


Pieptul de pui il teiem bucatele si il punem la calit in uleiul incins.


Amestecam pentru a se praji pe toate partile.


Adaugam pe rand: ceapa taiata rondele, ardeiul tocat bucatele, dovlecelul taiat cubulete si rosia decojita taiata cubulete.


Lasam sa se caleasca toate in sucul propriu apoi adaugam 1/2 cana de apa, saram si piperam si lasam sa fiarba toate aprox 10 minute.


Adaugam la final sosurile si bambusul si oregano si mai lasam 5-8 minute pe foc.


Servim cald condimentand cu ierburi aromate.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte sosuri si condimente asiatice dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bambus si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

14.08.2014, 23:26

foarte bun

Rocsi 1

15.08.2014, 10:41

T I M E A 1

15.08.2014, 10:58

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure cu ostropel de pui