Piept de pui in crusta de fulgi de porumb

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 3110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • apa gazoasa
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de fulgi de porumb:

Pieptul de pui fara os si piele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop, dupa care se taie pe lungimea lui fasii nu prea groase pe care le vom da cu sare si piper. Le lasam deoparte si pregatim sosul in care vom tavali bucatile de piept inainte de a le praji. Sosul se pregateste astfe: oul batut bine cu sare, se adauga faina treptat, sa nu faca cocoloase si se desface cu apa gazoasa pana se obtine un sos mai gros sa poata sta pe carne. Dam carnea prin acel sos si apoi tavalim pe toate partile in fulgii de porumb care apoi punem in tigaie la prajit. Cand este rumenit bine scoatem pe hartie absorbanta si repetam figura pana finalizam toata carnea. Se pot consuma alaturi de o garnitura de legume, orez sau chiar cartofi. Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

07.02.2012, 22:10

multumesc dragelor pentru aprecieri

mihaelar63 1

10.02.2012, 14:54

O prtioara va rog sa ma edific daca mananc tot puiul sau nu .

mamaieelena 1

10.02.2012, 17:06

mihaela pentru tine oricand am o portie care te asteapta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui picante