Piept de pui in patura

de kamy in Pui, 29 Noi 2010 | 2116 vizualizari

 

La alive&cooking am vazut ceva asemanator mai demult si mi-a placut ,asa ca de atunci o tot fac.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii ceafa afumata (daca-s mai mari 4)
  • 4 felii cascaval
  • 1 foaie aluat foietaj
  • pieptul de la un pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in patura:

Foaia de aluat am pus-o la dezghetat dupa care am taiat-o in 4.Pieptul de pui l-am taiat longitudinal si au rezultat 4 buc pe care le-am prajit in ulei.Pe fiecare bucata de aluat am pus pe diagonala 2 felii de ceafa,peste o buc.piept de pui ,peste o felie de cascaval si le-am invelit tragand colturile de aluat peste umplutura cat mai strans si am apasat bine sa se lipeasca.Am batut un ou intr-un castronel si am uns pe deasupra rulourilr(sa le zicem asa)am pus hartie de copt in tava de la aragaz,am asezat rulourile in ea si le-am bagat in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic 15 min.


Bune la micul dejun,cina,pachet la scoala...


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in patura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

kamy 1

23.12.2010, 19:18

cris27...cand viiiiii.....faaaaac

Cris2711 1

23.12.2010, 21:19

multumesc anticipat

kamy 1

11.01.2011, 01:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute