Piept de pui in pesmet cu garnitura de pilaf cu ciuperci

de MIUTA in Pui, 11 Mar 2012 | 6261 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

11.03.2012, 22:45

ce apetisaaaaaaaaaaaaant

MIUTA 1

11.03.2012, 22:58

Multumesc Claudia!Te invit cu placere

kukibella 1

11.03.2012, 23:01

diaconta 1

11.03.2012, 23:02

Ce-mi place cand e orezul asa colorat

MIUTA 1

11.03.2012, 23:03

Kukibella multumesc frumos

Laly 1

11.03.2012, 23:06

Miuta mai pune un scaun,ajung si eu

MIUTA 1

11.03.2012, 23:29

Laly te astept cu drag!

MotanLaOale 1

11.03.2012, 23:31

bun bun

MIUTA 1

11.03.2012, 23:53

Multumesc Vladimir

ianculubita 1

11.03.2012, 23:55

Bun,foarte bun!!

iry-gabriela 1

12.03.2012, 05:30

trebuie sa fie fff bun

Bya Ralu 1

12.03.2012, 05:32

arata tare fain

Aurelia 07_07 1

12.03.2012, 07:00

Lau 1

12.03.2012, 08:20

bun

Miha 1

12.03.2012, 08:51

Denissa 1

12.03.2012, 09:48

super bun

mamaieelena 1

12.03.2012, 09:59

bun

MIUTA 1

12.03.2012, 10:23

Multumesc frumos tuturor!

Rocsi 1

12.03.2012, 11:14

Ce mult imi plac aceste fasii de pui!!!

DIANA B 1

12.03.2012, 12:28

Am facut si eu marinada asta cu iaurt ptr niste vita ... succes , nik , nik , nik ...

Sim0na 1

12.03.2012, 20:47

bun, bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie