Piept de pui pane

de marcela1979 in Pui, 24 Dec 2009 | 4588 vizualizari

Piept de pui pane

 

foarte bun de sarbatori

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 2 bucati
  • sare piper
  • oua 2 buc
  • faina alba
  • susan mac
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

se taie pieptul de pui fasii si se condimenteaza .se pregateste pt pane:2 oua se bat cu furculita se adauga faina in ploaie se condimenteaza ,si se face un aluat ca de clatite. Fasiile de pui se dau prin aluat apoi prin susan sau mac si se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Frigarui la cuptor