Piept de pui sub capac de paine

de Patricia Iordache in Pui, 7 Mar 2013 | 6021 vizualizari

COMENTARII (23)

portiadelumina 1

07.03.2013, 06:46

Ce minunăţie! Şi partea frumoasă e că nu poţi şti ce se ascunde acolo, ce bunătate. Bravo Patricia!

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 07:00

Multumesc

Merisor 1

07.03.2013, 07:30

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 07:41

mena29 1

07.03.2013, 07:54

simona72 1

07.03.2013, 08:15

gaby_gabytza 1

07.03.2013, 08:22

super

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 08:23

MotanLaOale 1

07.03.2013, 08:36

Miha 1

07.03.2013, 08:45

excelent!

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 09:00

alba_zori 1

07.03.2013, 09:19

gustos foc

ianculubita 1

07.03.2013, 09:40

diaconta 1

07.03.2013, 09:48

de multa vreme am in plan reteta asta

Bunica 1

07.03.2013, 09:55

De cand tot zic sa o faaac!

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 10:44

Lau 1

07.03.2013, 15:51

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 16:03

Rocsi 1

08.03.2013, 20:32

Un deliciu de mancare

Bya Ralu 1

24.03.2013, 17:18

bun bun

babi5 1

10.06.2013, 22:56

Patricia Iordache 1

10.06.2013, 23:05

Alina26 1

16.07.2013, 14:25

ce bine arata...!!!!bravo!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cricală ardelenească