Piept de pui umplut cu ceapa caramelizata si ciuperci

de Bunica in Pui, 16 Feb 2014 | 1819 vizualizari

 

Ieri am achizitionat un vas din Metro.Si cum era firesc trebuia probat:)))Asa ca astazi am trecut la treaba.Este foarte bun pentru mine ,care gatesc putin;)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 140 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf lingurita cimbru
  • 1 varf lingurita busuioc
  • 1 varf lingurita oregano
  • o lingura zahar
  • 1 lingura suc de rosii
  • 100 ml. vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ceapa caramelizata si ciuperci:

Pentru inceput se face marinata din:cimbru,busuioc,oregano,sare ,piper ,zahar si 50 ml.vin.


Se amesteca bine si se lasa 10 minute sa se patrunda aromele.


Ceapa curatata ,spalat si taiata julien si pine la calit cu o lingura de ulei.


Cand ceapa este translucida se toarna marinata amestecand repede.


Se caleste pana cand scade zeama.


Lasa ceapa la racit.

Ciupercile scoase din cutie se pun la scurs.


Luam un vas de ceramica si il ungem cu o lingura ulei de masline.


Pieptul de pui spalat se feliaza cat mai subtire.


Fiecare bucata de piept se condimenteaza cu Baza Mirodenia.


Intindem o bucata de piept de pui,punem pe ea o lingurita de ceapa si una de ciuperci.


Rulam cat mai strans si-l punem in vas.


Procedam la fel pana terminam carnea.


Deasupra se penr sucul de rosii si 50 ml. vin (ramas)


Dam la cuptorul preincalzit la 170 grade pana se rumeneste .


Se serveste cu garnitura dorita.Eu l-am servit cu cus cus.



 

TIPS-URI

1

A nu se pleca de langa aragaz in momentul caramelizarii cepei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ceapa caramelizata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bunica 1

16.02.2014, 21:29

Timea,ciupercile le dam Menei)

PapaVio 1

22.02.2014, 16:48

Wau ce foame,wau ce bunatate !!!

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:25

buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf de orez