Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

de Sylvia in Pui, 2 Feb 2010 | 23745 vizualizari

COMENTARII (17)

ionix 1

02.02.2010, 17:04

vaaaaaaaaaaai, chiar acum ma gandeam la ceva in genul asta... excuzan ciupercile
asta sigur o fac la sfarsitul saptamanii...
dar oare nu merg si la cuptor???

Sylvia 1

02.02.2010, 17:15

Ba da, clar merg la cuptor si poti sa faci cu cascaval si cubulete de ardei rosu sau cascaval si verdeata eu fac o multime de combinatii

ionix 1

02.02.2010, 17:24

super... mi-ar placea mult si prajite, sotului asa o sa-i fac pt ca asa o sa vrea dar, eu avand unele probleme cu greutatea, prefer la cuptor... sarut-mana

gaby_duceag 1

02.02.2010, 18:12

ce pofta mi-ai facut!si ce draguti sunt si cartofii!

Sylvia 1

02.02.2010, 18:42

Daaa stiu Ionix din pacate nici eu nu am descoperit magia de a manca fara sa cunosc si reversul kilogramelor

Sylvia 1

02.02.2010, 18:43

Gaby , merci, ideea cu cartofii mi-a venit cand ma tot gandeamce sa ii fac mai deosebit pretentiosului meu mic si apoi am aplicat-o si la adulti ca e simpatica

Oana 1

02.02.2010, 20:59

Bravo, Sylvia, arata minunat Cartofi stelute am vazut si eu ma demult si uitasem...bine ca mi-ai amintit, sa-i fac si eu lui Vlad

Teo 1

02.02.2010, 21:49

Ehei, cand imaginatianu-ti da pace...!!

Sylvia 1

03.02.2010, 10:57

Exact, pitiici ii adora. Eu ii mai fac si minitartine asa decupez painea stelute sau iepurasi si o tartinez apoi
Teo , multumesc

gabrielP 1

03.02.2010, 14:06

Arata grozav de bine. Cum arata si suna delicios. Trebuie sa incerc asa ceva. Neaparat. Felicitari din toata inima.

Miha 1

03.02.2010, 14:19

Adinacarla 1

03.02.2010, 15:45

arata supersigur am sa incerc si aceasta reteta...am si trecut-o la favorite.

Sylvia 1

03.02.2010, 17:54

Multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca v-a placut.
Gabriel sper sa iti placa reteta
Miha pentru tine mereu o portie pusa la pastrare
AdinaCarla multumesc, sa ne povestesti cum ti-a iesit!

Irina 1

03.02.2010, 20:41

Foarte bine arata, am sa le fac si eu copiilor!

Sylvia 1

05.02.2010, 14:44

Mutumesc Irina, piticul meu e topit dupa stelute de cartofi, morcovi in aburi, le place forma

babi5 1

14.12.2014, 16:07

T

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 10:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc