Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

de Sylvia in Pui, 2 Feb 2010 | 17529 vizualizari

 

Este o mancare simplu de realizat si foarte de efect, un fel de cordon bleu dar cu cascaval si ciuperci in interior.Eu am acompaniat-o de cartofi prajiti si cartofii i-am decupat cu o steluta de la biscuiti :) ca sa fie stelute de cartofi .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru fiecare portie e o jumatate de piept de pui,
  • o felie de cascaval taiata foarte subtire
  • cateva ciuperci champinion taiate fin de tot
  • sare,
  • piper,
  • putin codiment pentru pui( sau pudra de legume deshidratate) ,
  • ou batut,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit.
  • cartofi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval:

Preparare : pregatim pieptul de pui condimentandu-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate si ii facem o incizie transversala , lasand doar o margine e un cm pe lateral, ca in poza pe care o atasez. Pe o felie de cascaval asezam ciupercile taiate marunt . Pliem cascavalul si il punem in portofelul de piept de pui si inchidem, presam usor cu degetele.


Trecem apoi prin faina de grau, oua batut ca si pentru omleta si prin pesmet si prajim in ulei fierbinte, lasand la foc mic.


Intoarcem la interval de aproximativ 3 minute si lasam la foc mic sa fie patruns bine. Am servit cu cartofi prajiti facuti in forma de stelute. Taiem feliile de cartofii rondele la dimensiunea de un cm si le decupam cu forma de facut biscuiti in functie de preferinte .


In mai putin de 15 minute am realizat un pranz delicios si de efect

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Irina 1

03.02.2010, 20:41

Foarte bine arata, am sa le fac si eu copiilor!

Sylvia 1

05.02.2010, 14:44

Mutumesc Irina, piticul meu e topit dupa stelute de cartofi, morcovi in aburi, le place forma

babi5 1

14.12.2014, 16:07

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel