Piept de rata cu portocale

de Oana in Rata, 1 Feb 2010 | 19504 vizualizari

COMENTARII (15)

Teo 1

01.02.2010, 19:25

ma bucur ca ai reusit al 2 lea fel de mancare,urmeaza inca unul; vezi ce buna e ratusca de la mamaia?

Brindusa 1

01.02.2010, 21:19

MMMM ce bine arata sosul ala caramelizat!

Oana 1

01.02.2010, 22:01

Da Teo, foarte buna!! @ Brandusa, e delicioasa carnea cu caramelul ala si portocale

Bunica 1

01.02.2010, 22:27

E foaaaaarte buna ! Oana, bucatica de piept e cam mica si prea multa garnitura ! Eu vreau mai multa carnita

Sylvia 1

02.02.2010, 20:04

O adevarata reteta de chef en cuisine imi place tare!!!!

Oana 1

02.02.2010, 21:11

Multumesc, multumesc Buni, pai era o rata cam mica

crisad 1

03.02.2010, 21:44

oana rata era tinerica ? am si eu un piept de rata dar e mai batranioara si mi-e teama sa nu ramana prea tare carnea ca tare as incerca reteta asta

Oana 1

04.02.2010, 14:43

Crisa, da,era tanara,a fost foarte frageda

ionix 1

04.02.2010, 18:49

ooooooo, ce bunatate... super super... o pun la favorite si fac si yo saptamana viitoare...

Oana 1

04.02.2010, 20:28

rivka 1

04.02.2010, 20:34

frumos

Oana 1

05.02.2010, 11:24

Multumesc

Raluca87 1

01.12.2010, 17:38

Cred ca e foarte buna rata cu portocale...o sa incerc si eu reteta.Ca sa iasa super frageda carnea cat ar trebui sa o fierb in vin si suc de portocala?Si vinul alb ar trebui sa fie dulce, nu?multumesc

Oana 1

01.12.2010, 22:03

Raluca, da trebuie inabusita la foc mic in suc de portocala si vin. Merge bine un vin demidulce, daca iti place, noi preferam vinurile dulci

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 12:52

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos de portocale