Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean

de Brindusa in Rata, 14 Ian 2012 | 12640 vizualizari

COMENTARII (35)

marcela1979 1

14.01.2012, 12:23

arata super bine si cred ca e si foarte gustoasa bafta la concurs

gaby_duceag 1

14.01.2012, 12:41

chiar e de mare clasa.
bravo Brindusa.

Ana_Maria269 1

14.01.2012, 12:48

suuuper bun

Cristi Roman 1

14.01.2012, 12:51

Foarte frumos, chiar sunt impresionat. De aceea intru acum si pe linkul tau si las comentariu si acolo. Sa ai un weekend minunat .

Ligia Bxl 1

14.01.2012, 13:17

bravo si succes si eu vreau sa te ajut ce trebuie sa fac?

deyutzky 1

14.01.2012, 13:20

Mitinita 1

14.01.2012, 13:25

superba reteta!!!

Ina 1

14.01.2012, 13:48

Fara cuvinte Asta, da reteta de concurs

alldaycooking 1

14.01.2012, 13:57

Multa bafta, reteta e absolut perfecta!

Oana 1

14.01.2012, 15:19

Exceptionala! Nota 10 cu felicitari!

Brindusa 1

14.01.2012, 15:19

Multumesc dragii mei

Brindusa 1

14.01.2012, 15:20

Criss 1

14.01.2012, 15:40

Waw, ce prezentare! Demna de un bucatar francez.
Succes la concurs.

mirela0911 1

14.01.2012, 16:11

o reteta deosebita Felicitari si bafta la concurs!

adry88 1

14.01.2012, 16:19

frumoasa prezentarea

corina241 1

14.01.2012, 16:30

bunnnnn de tot!!!!!!
sigur voi lasa un vot

Mihaela11_jo 1

14.01.2012, 16:41

Un deliciu
Bafta

laylalala 1

14.01.2012, 16:43

LUK 1

14.01.2012, 17:41

interesanta reteta..prezentarea e super

Anamaria7 1

14.01.2012, 18:12

uuu, ce mortaaaal

danakarin 1

14.01.2012, 18:26

Foarte rafinat

MotanLaOale 1

14.01.2012, 18:29

Lau 1

14.01.2012, 19:12

am vazuto si pe blog superb arata

Rocsi 1

14.01.2012, 20:07

nu pot decat sa te felicit!!bravo!!!!

lacri 1

14.01.2012, 21:20

Felicitari!Am intrat si pe blog ca de altfel si pe facebook!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rata cu masline