Piersici cu dulceata de prune

de pity19 in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 1346 vizualizari

 

Accept orice fel de critici , fiind prima data cand fac aceste dulcegarii este normal! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr faina
  • 3 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un plic praf de copt
  • apa calda 300 ml
  • zahar pudra 6-7 lingurite
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • o cana ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu dulceata de prune:

Spargem ouale , amestecam zaharul , cu un tel amestecam bine , adaugam treptat uleiul , esenta de lamaie si faina amestecata cu praful de copt ;


Trebuie sa fie un aluat foarte fin si moale .


Luam din aluat cate o bucatica mica si facem mingiute , le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aprox 20-30 de minute la foc mediu spre mic!


Cand sunt gata , lasam la racit dupa care scobim mijlocul fiecarei mingi .


Firmiturile scobite le amestecam cu dulceata de prune sau orice dulceata preferati!


Umplem fiecare piersica cu cate o lingura din compozitie ;


Punem 300 de ml apa la clocotit , adaugam zaharul si esenta de rom ;


Fiecare piersica o dam prin amestecul de apa , zahar si esenta ;


La sfarsit luam cate o piersicuta si o tavalim prin zahar!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu dulceata de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lavinia 1

29.04.2014, 20:35

foarte bune

pity19 1

29.04.2014, 22:57

Rocsi 1

30.04.2014, 10:34

Ce delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa fragezi