Piftelute de orez

de Adele in Mancaruri de legume, 19 Mai 2014 | 1245 vizualizari

 

Aveam niste pilaf prin frigider si ca sa nu-l arunc m-am hotarat sa fac un mic reciclu :)

 

INGREDIENTE

  • Varianta 1:
  • Cu pilaf de orez :
  • 1 oua
  • 4 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • ulei pentru frigere
  • Amestecam bine pilaful si fara a mai aduga nimic formam bilute mici ,cu mainile ude ,le trecem prin faina ,ou si pesmet.Le frigem in ulei incis pana devin rumene pe ambele parti.
  • Varianta 2: 100 gr orez 1 ceapa mica 2 linguri ulei 1 lingura delicat 1 ou sare piper 50 gr cascaval ras (un alt tip de branza) 2 linguri parmezano ras 1 lingurita curry
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de orez:

Intr-o oala punem cele 2 linguri de ulei ,tocam marunt ceapa si o calim ,putem stinge si cu vin .Adaugam orezul si tostam bine ,punem delicatul,cherry si acoperim cu apa .Lasam la fiert pentru 20 de minute.

Cand orezul s-a racit il punem intr-un vas il amestecam cu ou,cascaval si parmezano.Formam bilute (daca doriti puteti pune cate un cub de sunca presata in mijloc ) le trecem prin pesmet si le parjim in ulei incins pana sa rumenesc pe ambele parti.

Se pot servi alaturi de piure de cartofi sau salata .

Pofta buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Adele 1

19.05.2014, 19:04

)

Rocsi 1

19.05.2014, 21:11

Adele 1

19.05.2014, 22:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci