Piftie

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 5291 vizualizari

COMENTARII (13)

madi_marin 1

11.04.2010, 09:31

foarte buna...imi place foarte tare..... eu tot timpul fac piftia cu gelatina, ca sa fiu sigura ca se leaga cum trebuie....

Bunica 1

11.04.2010, 18:40

madi, daca pui la piftie picioare de porc ies destul de tare. nadina, dar tare harnica ai fost astazi!

madi_marin 1

11.04.2010, 20:16

Bunica, stii de ce pun gelatina? ca mie imi place piftia numai cu carne macra, fara pic de grasime sau sorici sau zgarciuri ...etc. iar in cazul asta...nu se leaga nici daca ii faci matanii sau dansezi ca indienii pe langa ea....

nadina73 1

11.04.2010, 20:57

multumesc mult madi esti tare draguta

nadina73 1

11.04.2010, 20:59

multumesc mult bunica asa e cu picioruse sau cum le mai zicem noi adidasi de porc ar trebui sa iasa mai tare dar cum la noi sa incalzit destul de mult timpu pt siguranta am pus si gelatina,multumesc tare mult multiiiiiiiiiiiiibunicuta

bita 1

11.04.2010, 23:28

racitura e preferata sau una dintre preferatele mele

nadina73 1

11.04.2010, 23:48

si a noastra e foarte buna

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:03

si eu am facut , trebuie sa postez nadina dar daca o pui la frigider , nu te descurci . am eu un ,, dinte '' impotriva gelatinei .

theodora 1

12.04.2010, 00:23

as manca piftie si zi si noapte si vara si iarna este favorita mea eu prima data cand am facut s-a inchegat extrem de bine au ramas toti uimiti si nu am pus gelatina nimic dar apoi cand am mai facut nu am mai nimerit-o deloc si acum mai arunc putina gelatina

nadina73 1

12.04.2010, 00:45

si eu pun petru siguranat ,vezi in tara e rece dar aici cel putin la noi e alta clima mai umeda

nadina73 1

12.04.2010, 13:32

mihaela sincer tare nu ma incanta nici pe mine gelatina mai ales ca stiu din ce se face .........dar uneori ..........asa mai rarut ca-i mai dragutte scoate din incurcatura

mariac 1

13.04.2010, 10:20

foarte buna

nadina73 1

14.04.2010, 22:28

da as a e buni e grozava nu faci ?nu ti-we pofta ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc