Piftie de curcan

de anomisana in Curcan, 10 Ian 2012 | 4303 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

10.01.2012, 14:02

Ce dragute sunt formele!!!

Lau 1

10.01.2012, 14:13

trebuie sa fie buna

Miha 1

10.01.2012, 14:47

"piftie de fostul"

MotanLaOale 1

10.01.2012, 15:06

buna buna

Ubulika 1

10.01.2012, 15:24

diaconta 1

10.01.2012, 15:51

faina denumire,iar sotul tau are simtul umorului
cand l-am cunoscut pe fostul meu sot,mi-a spus ca are nume de prajitura asa ca o vreme si eu am avut un nume "dulce" dar n-am facut niciodata Dobos prajitura,doar aperitiv cu cas si sunca
sper sa nu ma fi "acrit" dupa ce mi-am reluat numele meu

Lorra 1

10.01.2012, 16:13

alinutzika 1

10.01.2012, 16:13

Anomisana, atat de tanara ai deja un al doilea sot?
Nu ti-a placut numele?>)
Hai ca glumesc....
Piftie de curcan am facut si eu acum de sarbatori...

diaconta 1

10.01.2012, 16:15

Alinutzika,sunt mai multi barbati decat femei,asa ca trebuie sa-i folosim cu randul

MIUTA 1

10.01.2012, 16:21

Mihaela11_jo 1

10.01.2012, 18:54

Delicioasa si prezentare de exceptie

mirela0911 1

10.01.2012, 19:16

e buna! si ce imi plac formele

Rocsi 1

10.01.2012, 20:26

mmm buna o mai fi ...ce dragute si formele!!

mena29 1

10.01.2012, 21:57

anomisana 1

10.01.2012, 23:20

Dragelor şi dragilor, (să nu-l exclud pe Vladimir) sunt onorată de aprecierile voastre. Formele sunt de îngheţată dar eu le mai găsesc şi alte întrebuinţări; piftia chiar a fost gustoasă deşi a fost prima încercare (norocul începătorului); Alinutzika, să ştii că nu sunt chiar aşa tânără cum crezi; Diaconta, soţul meu chiar are simţul umorului. Cred că seamănă oarecum la spirit cu Costel al tău, Ina. Cred că din acelaşi motiv ca Diaconta nu am făcut eu până acum această piftie. Păcat de ea, că-i tare bună. Sper că nu am uitat pe nimeni.

adry88 1

11.01.2012, 13:28

place mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan