Bunica buna piftia asta mai ales ca noi nu mancam porc,in fiecare iarna imi propun sa fac si uite ca tot aman, e musai sa ii pun si gelatina? nu se poate face fara?care ii secretul sa nu mai trebuiasca sa fiu sigura ca mi se intareste? daca fac fac din pulpe.
Tocmai am facut si noi azi, insa a iesit cam putina, cam 3 castricioare.
Cred ca am lasat cam mult la fiert si s-a mai dus apa .
Maine ma apuc de curcan, l-am achizitionat azi de la macelarul nostru, un irlandez simpatic cu fata mai roz decit Pantera Roz. Ne-a facut rost special de unul mai micut.
Sarbatori Fericite din Irlanda tuturor bucatarasilor!
Bunica, ce idee grozava mi-ai dat
noua ne place mult curcanul...e superrrr!!!! si n-am mai mancat piftie de ani de zile....salvez reteta si fac si eu neaparat....mersi, retetta asta parca ai puso special pt mine, te pup! si 5