Piftie de porc

de ionix in Porc, 3 Ian 2011 | 8931 vizualizari

COMENTARII (31)

Dana_Retetegg 1

03.01.2011, 16:16

super buna

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 16:17

ooo de asta as manca chiar daca e expirata ca nu am mancat aici nu am de unde

ionix 1

03.01.2011, 16:19

Reţetegg.. mersic

Ligia... nu-i expirată mai am o caserolă vrei??

Ina 1

03.01.2011, 16:38

daca are si afumatura

lia maria 1

03.01.2011, 16:43

La Ancuta 1

03.01.2011, 16:46

super a iesit

MotanLaOale 1

03.01.2011, 16:50

super .....nu am facut niciodata cu afumatura

ela 1

03.01.2011, 17:56

ce bine arata....

Cris2711 1

03.01.2011, 18:23

ce frumos ai decorat

ionix 1

03.01.2011, 18:26

vă mulţumesc foarte frumos pentru aprecieri... pupici!

Mitinita 1

03.01.2011, 18:36

am venit numai sa ma uit ca eu nu pot sa mananc

ionix 1

03.01.2011, 18:39

Adina... eu aş putea să mănânc dar acum sunt răcită... oricum eu nu mănânc piftie, nu-mi place ... de curcan mănînc dar foarte puţin din gelatină formată dar tu de ce nu papi?

LUK 1

03.01.2011, 18:41

VAi Ionix...pai si tie ti-au iesit super...eu nu pun legume ca asa am fost obisnuita..de la mama de cand facea la tara...niciodata nu punea nimik in piftie(sau racituri cum se spune pe la noi) in afara de usturoi..si presaram deasupra boia cand le mancam ,dar cred ca le da un gust bun..

ionix 1

03.01.2011, 18:43

Luk... mersic noi punem legume de când mă ştiu... dar n-o lăsăm în piftie... asta am fîcut-o eu pentru bucătăraş nu ştiu dacă îi dă un gust mai bun... eu de la mama ştiu să fac... :

Rocsi 1

03.01.2011, 18:51

si ce te lauzi ca ai facut ..si eu am facut de sarbatori

ionix 1

03.01.2011, 19:08

Roxyyy... ce te lauzi, n-ai părinţi??? cotoroanţă fără dinţi

tanyapatap 1

03.01.2011, 19:26

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:33

Ce aranjament grozav!!!

Teo 1

03.01.2011, 21:37

reusita piftie !eu o las in vasul in care a fiert pana a doua zi cand indepartez grasimea si o pun 5-10 min pe foc; dupa ce s-a topit o asez in vase.

MIUTA 1

03.01.2011, 22:12

foarte buna

Bucataras Medi 1

03.01.2011, 22:34

Tare mult imi place.............

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:43

interesant si bun

aziz 1

04.01.2011, 10:52

super buna ,cu afumatura se face si la mine acasa ,nu te mai saturi mincind

ionix 1

04.01.2011, 11:05

vă mulţumesc frumos pentru aprecieri....

Teo... şi eu ştiu de aceeaşi metodă de a înlătura grăsimea dar nu am cu cine să mă înţeleg... tatălui meu îi place foarte mult grăsimea aia din păcate... la mulţi ani!

vanilla 1

04.01.2011, 11:40

pana si batrana piftie s-a modernizat....foarte frmos ai aranjat-o!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc a la Nico