Pilaf cu carnaciori la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 27 Oct 2010 | 2573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1 bucatica telina
  • 1 cana orez
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnaciori la cuptor:

Ceapa, morcovul si telina le-am dat pe razatoarea mare. Ardeii i-am tocat.


Intr-o cratita am pus putin ulei apoi am pus carnaciorii taiati si legumele...le-am dinstuit putin impreuna. Apoi am pus apa si am lasat sa fiarba. Am pus sare si piper dupa gust. Cand a inceput sa clocoteasca am pus orezul spalat si scurs de apa si usturoiul pisat, Si am mai completat cu apa daca a mai fost nevoie. Cand a dat din nou in clocot am introdus cratita in cuptorul bine incalzit si am lasat sa se faca pilaful acolo.


A iesit tare bun si am servit alaturi de gogosari in otet ( pusi de soacra).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

27.10.2010, 18:27

corina, maria-claudia, ela, Anca...poftiti la masa

nadina73 1

28.10.2010, 00:42

vreauuuuuu5f

Adinacarla 1

28.10.2010, 00:49

nadina...hai la masa...e tarziu dar pana ajung la mine se face ziu iar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut