Pilaf cu carne de pui in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 20864 vizualizari

COMENTARII (59)

piko 1

01.10.2010, 21:46

oo ce ma bucur de aceasta reteta, abia astept sa fac,

adasev12 1

02.10.2010, 15:05

spuneti-mi si mie frate la ce ziceti voi vas roman???
ala de ceramica?
am si eu de ceramica dar sunt fara capac....

adasev12 1

02.10.2010, 15:05

onuta 1

03.10.2010, 11:41

gustos tare.

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:09

piko si eu ma bucur de vizita ta..............

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:10

Ada, uite ca am postat eu o poza ..........sunt insa multe modele.

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:11

onuta..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:46

cam in genula sta am si eu ceva, dar rotund si fara capac...am si mai mici 6...asa a fost ., in set...
mersi pt raspuns....

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 20:04

Ada si eu tot rotund am , cel din poza e luat de pe net.............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume