Pilaf cu carne de pui in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 18616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 1 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • o legatura patrunjel
  • o lingurita marar uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de pui in vas roman:

Pieptul de pui se taie in bucati mai maricele iar pulpele se taie in doua.Se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.Se spumeaza din cand in cand iar cand carnea este aproape fiarta se adauga zarzavatul( ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si ardeiul gras taiat cubulete) si mararul uscat.Mai lasam la fiert circa 5-10 min.


Separat alegem orezul de impuritati ,il spalam in apa rece si il lasam la inmuiat circa 30 min.dupa care il punem in vasul roman.Adaugam supa de carne(la o cana de orez eu pun 3 cani supa) impreuna cu carnea si zarzavatul, condimentam cu sare dupa gust ,amestecam bine si dam la cuptor.Verificam din cand in cand si daca mai este cazul mai adaugam supa.La final pilaful trebuie sa mai aiba putina supa deasupra.Scoatem din cuptor , punem capacul si lasam circa 15 min. pana se absoarbe toata supa iar orezul se mai umfla putin.


Asezonam cu patrunjel verde si cine doreste stropim cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:11

onuta..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:46

cam in genula sta am si eu ceva, dar rotund si fara capac...am si mai mici 6...asa a fost ., in set...
mersi pt raspuns....

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 20:04

Ada si eu tot rotund am , cel din poza e luat de pe net.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din varza proaspata cu carne ,ciuperci si costita afumata