Pilaf cu ciuperci

de ianculubita in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 4629 vizualizari

COMENTARII (20)

VERONICA2607 1

14.03.2012, 21:05

ce bun e

iry-gabriela 1

14.03.2012, 21:12

MotanLaOale 1

14.03.2012, 21:14

diaconta 1

14.03.2012, 21:15

foarte bun

Anamaria Cook 1

14.03.2012, 21:25

gaby_duceag 1

14.03.2012, 21:29

cat de draga imi esti!
ce introducere frumoasa!

Rocsi 1

14.03.2012, 21:29

Si noua ne place!!

mena29 1

14.03.2012, 21:32

Si mie imi place sa fiu foarte atenta la aspect.
Multa sanatate sotului tau!

ianculubita 1

14.03.2012, 22:02

Multumesc fetelor,va iubesc pe toate pentru tineretea,harnicia si veselia voastra;nu mai spun de prieteniile care s-au legat aici;sa fiti fericite!!

mena29 1

14.03.2012, 22:05

Miha 1

14.03.2012, 22:05

Si secretul? Care e secretul?

Laly 1

14.03.2012, 22:09

Ce bunatate

ianculubita 1

14.03.2012, 22:23

Fetelor atunci cand vreti sa gatiti cu ciuperci,nu cumparati decat daca sunt infundate(sa nu se vada lamelele de sub palarie)si daca sunt foarte albe;atunci sunt si foarte proaspete;ve-to observa ca la aceste ciuperci lamelele sunt foarte deschise la culoare aproape spre alb;restul ciupercilor care nu sunt proaspete,lamelele sunt negre ceea ce da culoare preparatului vostru;daca totusi aveti urgenta si sunteti nevoite sa cumparati,in loc de apa puneti la fiert lapte si nu le caliti(se inegresc mai tare)si mai e un motiv pentru care nu va recomand sa cumparati decat ciuperci proaspete,e ca cele vechi s-ar putea sa fie si toxice;nu e cine stie ce mare secret,dar e bine sa tineti cont de el.

mena29 1

14.03.2012, 22:24

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:28

Lau 1

15.03.2012, 08:17

place

MIUTA 1

15.03.2012, 11:36

Foarte bun

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 13:11

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 14:54

bun,bun,bun

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta