Pilaf cu conopida si spanac

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 26 Mar 2014 | 2152 vizualizari

COMENTARII (18)

babi5 1

26.03.2014, 16:26

Imi place tare mai ales cind vad cita culoare le dai

cristeena20 1

26.03.2014, 16:28

foarte bun!!

Tabita _ 1

26.03.2014, 16:30

Bunica 1

26.03.2014, 16:34

Ete na!Nu puteai sa nu pui conopida?Cred ca a iesit foarte bun,daca-ti place e perfect!

Ligia Bxl 1

26.03.2014, 16:37

nu am mancat asa ceva poate incerc,interesant

laura_n 1

26.03.2014, 16:37

am facut si eu azi la pitici, cu broccoli bun tare

simona72 1

26.03.2014, 16:42

ahh

Panacris 1

26.03.2014, 16:44

Interesant!

Bya Ralu 1

26.03.2014, 17:05

bun

Irina 1

26.03.2014, 17:37

Dar sa stii ca se potrivesc, Mihaela! Ce vesela e farfuria!

MotanLaOale 1

26.03.2014, 17:54

deyutzky 1

26.03.2014, 18:32

imi place!

tiby 1

26.03.2014, 18:38

tare bun !

Lia_ 1

26.03.2014, 18:39

spanac cu orez am mancat si e bun

delia64 1

26.03.2014, 19:24

Rocsi 1

26.03.2014, 19:40

Micutza Luana 1

26.03.2014, 20:47

mena29 1

02.04.2014, 10:59

Zilele trecute am facut si eu un pilaf bun ca ne era dor,nu am mai facut de mult timp.As servi o portie si de la tine ca arata minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc