Pilaf cu conopida si spanac

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 26 Mar 2014 | 1536 vizualizari

 

Asta toamna tarziu am avut un surplus de conopida . Am mai cadorisit verisoare si colege . Am mai gatit-o in fel si chip dar tot mi-a mai ramas . Decat sa o arunc am desfacut-o buchetele [ sa nu ocupe loc mult] , am fiert a la dente si dupa racire am pus la congelator .Conopida e foarte gustoasa cu smantana sau /si branza . Acum trebuind sa gatesc de post, prima asociere ce mi-a venit in minte a fost cu... orez .

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 cana orez cu bob mare
  • 100 ml ulei
  • 500 gr conopida [ congelata
  • 250 gr spanac verde
  • sare
  • piper
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu conopida si spanac:


  1. Curati si spalati legumele .

  2. Taiati bucati mari ceapa , morcovul si ardeiul .

  3. Tocati-le cu ajutorul blenderu-lui. Caliti usor aceste legume in cratita teflonata .

  4. Adaugati si caliti usor si orezul .Sarati. Puneti si conopida .

  5. Turnati apa cat sa acopere si fierbeti sub capac .

  6. Dupa 10 minute cand bobul de orez este fiert adaugati si frunzele de spanac .

  7. Piparati.

  8. Serviti pilaful alaturat de rosii sau salata preferata de cruditati .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu conopida si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

26.03.2014, 19:40

Micutza Luana 1

26.03.2014, 20:47

mena29 1

02.04.2014, 10:59

Zilele trecute am facut si eu un pilaf bun ca ne era dor,nu am mai facut de mult timp.As servi o portie si de la tine ca arata minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de dovlecei