Ardei umpluti cu ciuperci

de Corinuta in Mancaruri de post, 18 Aug 2013 | 7004 vizualizari

 

Am vrut demult sa incerc si varianta asta, doar sa vad cum e. Deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 8-9 ardei grasi mai maricei
  • Ptr umplutura:
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 500 g ciuperci
  • 200 g orez
  • 1 legatura marar
  • 3-4 linguri ulei
  • 700 ml suc de rosii
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

Se curata si se taie ceapa, ardeiul si morcovul, apoi se pun la calit in ulei incins amestecand din cand in cand. 

Ciupercile se spala bine si se taie cubulete, apoi se pun si ele la calit 10 minute impreuna cu celelalte legume. La sfarsit se adauga si orezul, se amesteca bine si se condimenteaza. Se ia de pe foc s se mai adauga mararul tocat si 3-4 linguri suc de rosii.

Ardeii grasi se spala, le scoatem miezul si semintele, apoi se umplu cu compozitia de ciuperci si orez. Se aseaza intr-o cratita incapatoare peste ei turnand restul sosului de rosii si apa calda pana acoperim ardeii. Se fierb 30 de minute, se lasa apoi acoperiti inca 30 de minute. 

Se pot servi calzi sau reci cu smantana sau iaurt, cum prefera fiecare.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca doriti sa se lege mai bine compozita, puteti adauga 1-2 oua

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dip de spanac