Ciuperci cu spanac și soia

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Mar 2013 | 2490 vizualizari

 

O mâncărică super sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 500 g,
  • ceapă verde 4 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • leurdă 1/2 legătură,
  • spanac proaspăt cca, 250 g,
  • mărar verde 1 legătură,
  • cubulețe de soia Inedit,
  • cimbru,
  • bulion cca. 300 ml,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu spanac și soia:

Cubulețele de soia, se pun la fiert în apă clocotită, cu puțină sare, piper proaspăt măcinat, 1 foaie de dafin și puțin cimbru, cca. 15 minute, apoi se scoate și se scurge bine de zeamă. Între timp, ceapa, usturoiul, leurda și spanacul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit în puțin ulei de măsline cu apă. Ciupercile curățate și tocate se adaugă la amestecul verdețuri și se lasă la fiert cca. 15 minute, semiacoperit. După ce au fiert ciupercuțele, se adaugă cubulețele de soia, se asezonează de sare, piper, se adaugă bulionul și se lasă la fiert neacoperit cca. 10 minute. La final se presară mărarul tocat mărunt.


Se servește fierbinte ca atare sau cu garnitură de cuș-cuș.


Poftă bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu spanac și soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

29.03.2013, 22:57

Anett 1

30.03.2013, 09:49

yummy!

Sim0na 1

30.03.2013, 13:14

Tare bine arata...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu soia