Noodles soia Inedit cu ciuperci

de ianculubita in Mancaruri de legume, 14 Mai 2013 | 1875 vizualizari

 

Am facut aceasta mancare cu ciuperci pleutorus si va garantez ca nu stiti ce mancati(nici sotul meu nu a stiut)!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga noodles de soia(100g)
  • 1 lingura concentrat de legume(vegeta)
  • 2 catei de usturoi pisati sau 1lingura de praf de usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 250 g ciuperci pleutorus
  • 200 ml smantana lichida vegetala
  • 1 ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Noodles soia Inedit cu ciuperci:

Intr-un vas cu apa punem soia, concentratul de legume, cimbru, usturoi si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care strecuram fara sa aruncam apa. In alt vas fierbem ciupercile 4-5 minute, iar in alt vas calim in ulei incins ceapa tocata marunt, ustroiul verde la fel, ciupercile feliate, apoi adaugam soia. Dupa cateva minute adaugam 1-2 polonice de apa de la fiert, lasam la foc mic cateva minute pana scade, condimentam dupa gust, adaugam smantana, mai lasam sa se ingroase sosul, apoi servim cu marar deasupra.

 

TIPS-URI

1

cand adaugam smantana mancarea trebuie sa fie scazuta bine;eu nu am avut rabdare

Daca ti-a placut reteta noastra "Noodles soia Inedit cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

14.05.2013, 10:21

bun

Rocsi 1

14.05.2013, 11:30

ianculubita 1

15.05.2013, 07:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu tofu