Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am facut aceasta mancare cu ciuperci pleutorus si va garantez ca nu stiti ce mancati(nici sotul meu nu a stiut)!!
Intr-un vas cu apa punem soia, concentratul de legume, cimbru, usturoi si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care strecuram fara sa aruncam apa. In alt vas fierbem ciupercile 4-5 minute, iar in alt vas calim in ulei incins ceapa tocata marunt, ustroiul verde la fel, ciupercile feliate, apoi adaugam soia. Dupa cateva minute adaugam 1-2 polonice de apa de la fiert, lasam la foc mic cateva minute pana scade, condimentam dupa gust, adaugam smantana, mai lasam sa se ingroase sosul, apoi servim cu marar deasupra.
1
cand adaugam smantana mancarea trebuie sa fie scazuta bine;eu nu am avut rabdare
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult