Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Noi 2011 | 4737 vizualizari

 

O tocanita de post din ciclul gustos si rapid .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 1 vanata mare [aprox .  500 gr ]
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 ml ulei
  • sare 
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post:

Vanata si ceapa se curata si se taie cuburi .


O rosie se spala si se taie marunt .


Pleurotusul se taie fideluta .


In uleiul incins se caleste usor ceapa , vanata , pleurotisul si usturoiul tocat .


Sarati dupa gust si adaugati rosia tocata [ care echilibreaza gustul preparatului ].


Puneti 1 pahar de apa si fierbeti inabusit pana pleurotisul este fiert .


Serviti asezonat cu ardei iute si patrunjel verde.


La servit puneti alaturi felii de rosii .

 

TIPS-URI

1

Daca doriti o masa mai consistenta puteti servi cu mamaliguta calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

28.11.2011, 10:54

Cris2711 1

28.11.2011, 10:54

alinutzika 1

29.11.2011, 11:57

ce frumos ai aranjat pe farfurie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci