Fasole rosie prefiarta in sos de rosii

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 841 vizualizari

 

mancare rapida de post

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de praz de cca 20cm
  • 2 conserve fasole rosie prefiarta
  • 3 linguri ulei
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie mica de dafin
  • patrunjel si marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie prefiarta in sos de rosii:

Clatim prazul, il taiem rondele si il punem la sotat in ulei pentru 3 minute la foc mediu.


Fasolea se clateste de apa in care a fost conservata si se adauga peste prazul calit.


Adaugam bobitele de mustar si amestecam.


Lasam mancarea sa se gateasca incet, la foc mic 15 minute.


Adaugam rosiile din conserva taiate bucatele, amestecam si mai lasam la foc mancarea pana capata sosul consistenta dorita.


Oprim focul si la final presaram verdeata verde proaspat tocata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie prefiarta in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

12.03.2016, 20:11

Rapida si buna!

Camelya 1

12.03.2016, 20:16

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole boabe