Pilaf cu legume si carnati

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2014 | 5726 vizualizari

 

O mancare relativ usor de facut si rapida, de gust nu mai vorbesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 carnati
  • 1 cana orez (3 cani apa)
  • 750 g amestec de legume congelate (morcov, mazare, ciuperci, ardei, porumb)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente (patrunjel, telina,usturoi verde, busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carnati:

 Orezul se pune intr-un vas cu apa.

 Ceapa se toaca, carnatii se taie rondele si se pun in tigaie (cratita) in ulei si se lasa pana cand ceapa se inmoaie putin si devine translucida.

 Se adauga legumele. Se lasa 5-10 minute, apoi se adauga apa si se lasa pana cand legumele sunt aproape fierte.

 Se adauga 3 cani de apa si orezul. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde orezul.

 Se dilueaza bulionul cu putina apa si se adauga spre final.

 Se condimenteaza cu sare, piper si amesctec de condimente.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti modifica cantitatea de legume si carnati dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pulpe de pui