Pilaf cu leurda

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 7 Mai 2013 | 9646 vizualizari

COMENTARII (28)

Ela68 1

07.05.2013, 16:09

Ai cules ceva leurda, ai facut numai bunatati !

Constelatialeu 1

07.05.2013, 16:09

Motanul a intrat in priza,sa-l opreasca cineva ca iar se posteaza-n frunte.... Ce frumos arata,e vesel pilaful...

Cris2711 1

07.05.2013, 16:09

ador pilaful

kukibella 1

07.05.2013, 16:12

dantes 1

07.05.2013, 16:20

sanatos

diaconta 1

07.05.2013, 16:22

ce colorat si bun

MotanLaOale 1

07.05.2013, 16:23

Multumesc
Leurda am cules-o din piata!

Irina 1

07.05.2013, 16:30

ce-mi place! si eu am facut azi tot orez cu verdeturi, dar fara leurda. buna idee!

MotanLaOale 1

07.05.2013, 16:32

Corinuta 1

07.05.2013, 16:41

babi5 1

07.05.2013, 16:41

adry88 1

07.05.2013, 16:49

place

Bunica 1

07.05.2013, 17:07

Bine ti-a dat in gand!Cred ca iesit o bunatate!

Panacris 1

07.05.2013, 17:27

Super savuros!

MotanLaOale 1

07.05.2013, 18:22

Multumesc

loredanaaa 1

07.05.2013, 18:45

bun

Bya Ralu 1

07.05.2013, 18:58

pap si eu

mamaieelena 1

07.05.2013, 19:30

MotanLaOale 1

07.05.2013, 19:35

Multumesc

alilianaa 1

07.05.2013, 20:00

ce-mi place..

Sim0na 1

07.05.2013, 20:02

Si eu am facut orez cu leuda.. si am pus si la congelator
Bun tare, domne`!!

MotanLaOale 1

07.05.2013, 20:37

Multumesc

Rocsi 1

07.05.2013, 21:10

Imi place pilaful

MotanLaOale 1

07.05.2013, 22:07

Patricia Iordache 1

08.05.2013, 08:23

Exact pe gustul meu! La favorite cu reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu praz si masline