Pilaf cu leurda

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 7 Mai 2013 | 2257 vizualizari

 

Am incercat intr-o doara, dar a iesit asa de bun incat de abia astept sa mai fac. Din cauza lui am pus si pentru "iarna" in congeletor! Este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar orez
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu leurda:

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele cu partea verde cu tot.


Ardeii se curata si se toaca marunt.


Leurda se spala si se toaca marunt.


Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3 minute.


Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.


Se presara vegeta, piper si sare.


Se adauga doua pahare cu apa si cand fierbe si adauga orezul.


Se lasa la fiert 25-30 minute, amestecand sa nu se prinda.


Cand este fiert orezul se adauga si leurda si se mai fierbe 5 minute.


Se adauga patrunjelul tocat, se amesteca bine de 2-3 ori si este gata.


Se mananca ca atare sau garnitura la fripturi.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca preferati se pot pune si alte legume in pilaf, morcovi, ciuperci. rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

08.05.2013, 08:30

mena29 1

08.05.2013, 20:29

Vin in Bucuresti sa-mi dai

MotanLaOale 1

08.05.2013, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci