Lasagna(de post)

de amalia01 in Mancaruri de post, 1 Apr 2013 | 4841 vizualizari

 

O reteta perfecta, la care am adaugat cascaval vegetal ,pentru un plus de savoare.
Rosiile cuburi, au fost rosii in bulion facute de mine, in toamna...de aceea,probabil,sosul e iesit atat de rosu!
- legumele le-am tocat cu robotul...riscul asumat cand ai o mica-mofturoasa ca mine...

 

INGREDIENTE

  •  Pentru umplutura: 
  • 1 ceapă 
  • 2 căţei de usturoi 
  • 1 dovlecel 
  • 1 ardei gras rosu 
  • 1 ardei gras verde
  • 10 masline fara samburi 
  • 250 ml suc de rosii 
  • 1 lingurita de oregano 
  • sare,piper,dupa gust 
  • 1 linguri ulei de masline 
  • 100 g cascaval vegetal,ras
  • Pentru sosul Bechamel: 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • 6 linguri faina
  • 1 cana Joya bautura cu calciu 
  • sare
  • nucşoară
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna(de post):



- se incalzeste uleiul într-o tigaie şi prăjiţi ceapa şi căţeii tocaţi de usturoi.


- adăugaţi dovleceii taiati cuburi, ardeii, şi roşiile cuburi, condimentaţi şi gatiti legumele la abur timp de 5-10 minute.


- pentru a prepara sosul béchamel, incalziti uleiul în oală, adăugaţi făina şi amestecaţi până se omogenizeaza ;adaugati bautura Joya cu Calciu amestecand continuu si putina sare, iar la sfarsit un piuc de nucşoară.


- ungeţi o tava termorezistenta şi puneţi câteva straturi de lasagna, sos béchamel, legume apoi reluati succesiunea; ultimul strat va fi sos béchamel;


- presarati cascavalul ras;


- coaceţi în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C timp de 45 minute până ce devine aurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

01.04.2013, 21:59

O bunatate de post!

MotanLaOale 1

02.04.2013, 08:59

mihaelar63 1

05.04.2013, 01:03

Ce harnica ai fost Post binecuvantat !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta ( mai pe arabeşte)