Tocanita de post

de carla_26 in Mancaruri de post, 19 Mai 2011 | 3587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei
  • 6 ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 dovlecel
  • pastai
  • 1 vanata
  • sare
  • piper
  • bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post:

Morcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc.

Se adauga apa si celelalte legume.

Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad.

TIPS-URI

1

Se poate combina cu piept de pui ,daca nu este necesar pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pleurotus