Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Alegem foile de varza si, daca sunt prea sarate sau acre, le lăsăm în apa rece.
Curățăm si spălăm legumele.
Soia o punem in apa fierbinte 15 min.
Ceapa o tocam marunt, morcovul si telina le dăm pe razatoare.
Într-o cratita punem ulei sa se incinga. Calim legumele, adăugăm orezul, soia și 1 cana de apa. Cand a scăzut apa punem pasta de roșii, mararul si potrivim gustul de sare.
Luam o foaie de varza, punem umplutura si rulam. Procedăm la fel pana terminăm toate sarmalele.
Intr-o cratiță punem varză tocată, așezăm sarmalele, punem foi de dafin, acoperim cu apa si le fierbem la foc mic.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult