Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru a face orezul parfumat procedati cam asa: clatiti orezul in mai multe ape pentru a indeparta excesul de amidon. Pui apoi orezul intr-o cratita, pui apa rece si asezonezi cu sare si piper. Pune o priza buna de fire de sofran, si 2 flori de anason stelat. Acoperi cu un capac potrivit si lasi la foc ultra-mic, sa fiarba cam 10-15 minute. Ia cratita de pe foc si lasa orezul sa se odihneasca sub capac, nestanjenit de nici un zgomot, timp de 5 minute.
Afaneaza apoi cu furculita, pune-l in boluri, presara niste menta tocata deasupra si serveste imediat, langa puiul tikka.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult