Rawfaello

de Corinuta in Mancaruri de post, 23 Dec 2012 | 5381 vizualizari

 

Am venit cu ceva dulce si de post...pentru cei ce mai postesc:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g curmale uscate fara samburi
  • 80 g nuca de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rawfaello:

Se pun curmalele la inmuiat (de seara pana dimineata sau 2-3 ore) in apa rece cat sa le acopere.

Se scurge apa de pe curmale si se paseza cu mixerul vertical pana devin o pasta. Se amesteca cu jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se formeaza bilute, apoi se tavalesc prin restul de nuca de cocos. 

Se pastreaza la frigider, daca nu se mananca pe loc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rawfaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nilgun 1

02.09.2013, 21:33

wow ce idee minunata

Micutza Luana 1

01.12.2014, 20:04

super

-Licurici- 1

01.07.2015, 18:13

Ce idee buna! Sigur incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi