Rawfaello

de Corinuta in Mancaruri de post, 23 Dec 2012 | 5313 vizualizari

 

Am venit cu ceva dulce si de post...pentru cei ce mai postesc:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g curmale uscate fara samburi
  • 80 g nuca de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rawfaello:

Se pun curmalele la inmuiat (de seara pana dimineata sau 2-3 ore) in apa rece cat sa le acopere.

Se scurge apa de pe curmale si se paseza cu mixerul vertical pana devin o pasta. Se amesteca cu jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se formeaza bilute, apoi se tavalesc prin restul de nuca de cocos. 

Se pastreaza la frigider, daca nu se mananca pe loc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rawfaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nilgun 1

02.09.2013, 21:33

wow ce idee minunata

Micutza Luana 1

01.12.2014, 20:04

super

-Licurici- 1

01.07.2015, 18:13

Ce idee buna! Sigur incerc si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei si dovlecei umpluti (de post)