Orez natur cu ciuperci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 6850 vizualizari

 

Sa ne fie cu inteles eu tot carnivora sunt,dar din gand in cand mai mananc si fara carnita,ca nu crapa baba-n mine....si pentru azi mi-am pregatit oares`ce....urmeaza sa scriu.....trebuie sa ma grabesc ca uit....

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta orez natur Panzani ( cca 150 g )
  • 3 cesti cu apa ( masuram cu aceiasi ceasca cu care am masurat orezul)
  • 1 morcov subtirel,tinerel...
  • 150 g ciuperci champignon
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez natur cu ciuperci:

Intr-un vas de yena am pus uleiul de masline,orezul si am turnat apa,am pus vasul la foc mediu si am lasat sa fiarba pana ascazut apa si orezul a fiert.Separat am ras morcovul,am taiat ceapa marunt,ciupercile le-am curatat si taiat in bucatele potrivite.Am pus tigaia pe foc cu ceapa si morcovul am adaugat un pic de ulei,sare si apoi am lasat 5 min sa se inmoaie.

Am adaugat si ciupercile un praf de piper si am pus capacul peste tigaie,lasand cca 20 min sa se inabuse totul.Cand orezul a fiert am adaugat si amestecul de ceapa,morcov si ciuperci,am amestecat bine,am mai lasat 5-10 min la foc mic sa se intrepatrunda aromele.La final am adaugat patrunjel tocat.Am servit cu niste muraturi si paine cu cartof.Voi faceti cum vreti ce vreti,gusturile nu se discuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez natur cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

18.03.2015, 22:26

Bun, bun!

mirela0911 1

19.03.2015, 15:06

Si eu mai fac din gand in cand!

Panacris 1

19.03.2015, 18:49

Dar coastele undes?????

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ciuperci si rosii cherry