Pilaf cu pui

de gaby_duceag in Pui, 29 Sep 2010 | 7543 vizualizari

 

Asa m-a invatat mama sa-l fac:)))). Stiu ca poate nu e potrivit orezul pe care il folosesc, dar singurul orez care imi place e cel cu bob clasic. In niciun ca orezul cu bob lung:D.

 

INGREDIENTE

  • bucati de carne de pui(500 gr)
  • o cana orez
  • ulei masline 3-4 linguri
  • un ardel gras rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 lingurite condiment "secretul gustului"
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Se incinge uleiul intr-un ceaun de..de..ati ghicit:)), de tuci:))))


Se adauga bucatile de pui si se rumenesc usor pe toate partile.


Se adauga 3 cani apa (la pilaf se pune intotdeauna o parte orez , trei parti apa)


Cand a dat in clocot se curata spuma si se adauga legumele : ceapa tocata, morcovul dat pe razatoare, ardeiul tocat.


Se adauga o cana de orez, spalat bine , condimentul, si se "muta" vasul in cuptorul preincalzit.


Eu l-am lasat mai putin de o ora.


Se adauga patrunjelul tocat si sare daca mai este nevoie.


Se serveste alaturi de muraturi sau ardei copti.



daaaa, medi, stiu ca-i mai bun si mai frumos CA (ela stiee:)))) )al tau:)))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Laly 1

29.09.2010, 22:34

Vreau si eu un castronel

La Ancuta 1

29.09.2010, 23:26

Vreau si eu o portie dar cu farfurie cu tot, ca imi plac tare mult

gaby_duceag 1

30.09.2010, 07:47

laly, fac mama, fac. ancutzo, nu ti se pare ca exagerezi?))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci shiitake