Pilaf cu pui

de gaby_duceag in Pui, 29 Sep 2010 | 6650 vizualizari

 

Asa m-a invatat mama sa-l fac:)))). Stiu ca poate nu e potrivit orezul pe care il folosesc, dar singurul orez care imi place e cel cu bob clasic. In niciun ca orezul cu bob lung:D.

 

INGREDIENTE

  • bucati de carne de pui(500 gr)
  • o cana orez
  • ulei masline 3-4 linguri
  • un ardel gras rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 lingurite condiment "secretul gustului"
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Se incinge uleiul intr-un ceaun de..de..ati ghicit:)), de tuci:))))


Se adauga bucatile de pui si se rumenesc usor pe toate partile.


Se adauga 3 cani apa (la pilaf se pune intotdeauna o parte orez , trei parti apa)


Cand a dat in clocot se curata spuma si se adauga legumele : ceapa tocata, morcovul dat pe razatoare, ardeiul tocat.


Se adauga o cana de orez, spalat bine , condimentul, si se "muta" vasul in cuptorul preincalzit.


Eu l-am lasat mai putin de o ora.


Se adauga patrunjelul tocat si sare daca mai este nevoie.


Se serveste alaturi de muraturi sau ardei copti.



daaaa, medi, stiu ca-i mai bun si mai frumos CA (ela stiee:)))) )al tau:)))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Laly 1

29.09.2010, 22:34

Vreau si eu un castronel

La Ancuta 1

29.09.2010, 23:26

Vreau si eu o portie dar cu farfurie cu tot, ca imi plac tare mult

gaby_duceag 1

30.09.2010, 07:47

laly, fac mama, fac. ancutzo, nu ti se pare ca exagerezi?))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor