Pilaf cu pui

de gaby_duceag in Pui, 29 Sep 2010 | 10009 vizualizari

 

Asa m-a invatat mama sa-l fac:)))). Stiu ca poate nu e potrivit orezul pe care il folosesc, dar singurul orez care imi place e cel cu bob clasic. In niciun ca orezul cu bob lung:D.

 

INGREDIENTE

  • bucati de carne de pui(500 gr)
  • o cana orez
  • ulei masline 3-4 linguri
  • un ardel gras rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 lingurite condiment "secretul gustului"
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Se incinge uleiul intr-un ceaun de..de..ati ghicit:)), de tuci:))))

Se adauga bucatile de pui si se rumenesc usor  pe toate partile.

Se adauga 3 cani apa (la pilaf se pune intotdeauna o parte orez , trei parti apa)

Cand a dat in clocot se curata spuma si se adauga legumele : ceapa tocata, morcovul dat pe razatoare, ardeiul tocat.

Se adauga o cana de orez, spalat bine , condimentul, si se "muta" vasul in cuptorul preincalzit.

Eu l-am lasat mai putin de o ora.

Se adauga patrunjelul tocat si sare daca mai este nevoie.

Se serveste alaturi de muraturi sau ardei copti.

 

daaaa, medi, stiu ca-i mai bun si mai frumos CA (ela stiee:)))) )al tau:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Laly 1

29.09.2010, 22:34

Vreau si eu un castronel

La Ancuta 1

29.09.2010, 23:26

Vreau si eu o portie dar cu farfurie cu tot, ca imi plac tare mult

gaby_duceag 1

30.09.2010, 07:47

laly, fac mama, fac. ancutzo, nu ti se pare ca exagerezi?))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci