Pilaf de orez cu morcov

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2010 | 7983 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

24.09.2010, 10:11

Am mancat zilele trecute orez de asta de ne-au pocnit falcile. Si nu neparat pentru ca suntem innebuniti, astfel incat sa mancam 3 zile la rand ci pentru ca am fost nevoiti din cauze de furtuni in burtica.

Rocsi 1

24.09.2010, 11:02

ce mult imi place farfurioara ta asta colorata

Corinuta 1

24.09.2010, 11:36

Asa e Miha e foarte buna cand ai furtuni in burtica,desi imi place eu nu o fac foarte des ptr ca ma constipa

Corinuta 1

24.09.2010, 11:37

Rocsisi mie, am luat-o la reduceri cu 4,5 ron

nadina73 1

24.09.2010, 12:31

bun corinutamiha sau oprit furtunile?

Gouda 1

24.09.2010, 12:51

simplu si gustos

ionix 1

24.09.2010, 13:17

eu as manca numa' orez... ador orezul asa

Corinuta 1

24.09.2010, 14:05

Nadina

Corinuta 1

24.09.2010, 14:06

Gouda, multumesc

Corinuta 1

24.09.2010, 14:07

Ionix si mie imi place, dar nu fac destul de despentru ca imi place sa incerc si mancaruri noi

Bucataras Medi 1

24.09.2010, 22:31

bun , bun.............

maria_claudia 1

24.09.2010, 23:16

Corinuta 1

25.09.2010, 14:36

Medi

Corinuta 1

25.09.2010, 14:36

Maria, multumesc!

zeu97 1

09.12.2010, 00:22

yummy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză