Pilaf pentru bebelusi (5-6 luni)

de Oana in Mancare copii, 4 Mai 2009 | 28820 vizualizari

 

Este unul din primele feluri de mancare cu care s-au obisnuit baietii mei, la inceput facut doar din legume si orez, apoi si cu carne.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • o felie de telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • cateva buchetele de broccoli
  • 2 linguri orez
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf pentru bebelusi (5-6 luni):

Legumele, taiate bucati mari si orezul se fierb circa 30 de minute, iar carnea se fierbe separat intr-un alt vas.

 La sfirsitul fierberii, in legume se adauga uleiul de masline sau un cubulet de unt. Se lasa acoperit cu un capac 20 min.

Se mixeaza la blender carnea, legumele si orezul strecurate pina la consistenta dorita.

Dupa varsta de 6 luni carnea se poate prepara impreuna cu legumele, eventual la cuptor. Se mai poate adauga rosie si patrunjel tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf pentru bebelusi (5-6 luni)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Oana 1

09.02.2010, 18:53

Rose, ma bucur mult Si baietilor mei le place mult pilaful, acum il fac ca si pentru noi, e delicios cu multe legume Te asteptam cu retete

cory 1

21.02.2010, 13:25

cred ca asta e o reteta care am facuto noi toate mamele...
si fetitza mea papa asa ceva...
si cateodata si eu.....cand ea nu vroia papa ,mama ii arata cum se papa bunnn..

Oana 1

21.02.2010, 13:36

Mie si baietilor ne place enorm pilaful cu multe legume, il papa tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu orez