Pilimeni

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2009 | 14816 vizualizari

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

30.05.2009, 17:29

nu stiu dar daca faci si iti ies sa imi zici

Miha 1

30.05.2009, 22:18

Io nu ma bag! E prea complicat pentru mine!

Felicitari Luminita! Foarte bine arata.

MazdaRX8 1

30.05.2009, 23:11

in bucataria ruseasca, e greu de stapinit o reteta traditionala, daca n-ai fost acolo s-o inveti!
Ma mai gindesc daca s-o pun pe site, dar pina una alta vreau sa fac o corectie la denumire: PILMENII... e denumirea corecta!!!
Sory!

MazdaRX8 1

30.05.2009, 23:14

Gresit si modul cum se serveste!

MazdaRX8 1

31.05.2009, 15:09

trebuie sa tii cont de pronuntia ruseasca! nu e ca la noi - cum se scrie asa se pronunta!
iar la servire se face cam asa: se stropesc cu putin otet (mai diluat ca sa nu fie gustul prea "tare") peste care se pune unt si smantana la greu! OK?

MazdaRX8 1

31.05.2009, 15:13

daca tot ai pus si reteta video, atentie cum pronunta rusul si nu italianul denumirea produsului!!!
tot aici vezi si cum pun umplutura! acelasi procedeu e si la vareniki!!!!

Roda 1

31.05.2009, 17:52

Pelmeni sunt asemanatori cu tortellini din bucataria italiana si sunt mai multe posibilitati de servire a acestora.Pot fi serviti , asa cum spune Luminita, sau pot fi serviti in supa de carne , mai ales in Siberia, cu mustar, ridichi ,sos de rosii in alte regiuni ale Rusiei sau chiar fripti in unt dupa ce au fost in prealabil fierti.Oricum s-ar servi, sunt deliciosi.

luminita20_2006 1

31.05.2009, 22:30

DACA NU STIAM CUM SE FAC NU MAI PUNEM RETETA...DE GRESEALA GRAMATICALA SORY ORICUM SE CRIE ALTFEL IN RUSA,,,DAR E DE STIUT CA ELE ACASA IN RUSIA SE FAC SI CU VARZA SUNT DELICIOASE..SI LA MODUL DE SERVIRE CRED CA GRESETI MAZDAR8X

ninaishon 1

01.07.2010, 09:40

servirea se face in felul urmator: dupa ce le-ai scos de la fiert se pune unt ca sa nu se lipeasca si se amesteca bine, cind iti pui in farfurie adaugi cita smintina vrei si intr-o farfurie separata torni putin otet si inmoi fiecare pilimeana in otet si maninci, asa se serveste la noi

iry-gabriela 1

28.02.2012, 05:35

eu cred ca este bun oricum vrem sa mancam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita la cuptor