Pipérade basquaise

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2010 | 9855 vizualizari

COMENTARII (24)

Corinuta 1

12.09.2010, 13:15

Noi am mancat-o cu paine prajita cu usturoi, ca suntem o familie de racitiam dat-o la toata lumea(raceala).

Pasiune pentru bucatarie 1

12.09.2010, 13:40

ma inscriu si eu la o portie cu usturoi ca sunt racita arata foarte bine

Pasiune pentru bucatarie 1

12.09.2010, 13:41

aaa si

Corinuta 1

12.09.2010, 13:43

Multumesc, iubita, imi pare rau de tine..........multa lume a racit in perioada asta. Insanatosise grabnica!

Pasiune pentru bucatarie 1

12.09.2010, 13:45

multumesc coripoi cu vremea asta schimbatoare

gaby_duceag 1

12.09.2010, 13:57

vai ce bine mi-ar fi prins dimineata o portie de asta, dar facuta de tine, nu sa fac eu

Corinuta 1

12.09.2010, 14:06

Pai, eu te-am asteptat......dar daca n-ai venit......

nadina73 1

12.09.2010, 15:12

si eu vreau

Corinuta 1

12.09.2010, 15:42

Nadina, acuma trimit rapid o portie spre tine......deschide usaaaaa!

silvi0ara 1

12.09.2010, 16:14

Ce bine arata.O portie poate imi trimiti si mie.

Sylvia 1

13.09.2010, 10:09

Excelent arata

ela 1

13.09.2010, 13:54

imi dai si mie,da??????

Corinuta 1

13.09.2010, 14:07

Dau la toata lumea, e usor de facut si super gustosamultumesc

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:21

mai este si pentru mine?.............

maria_claudia 1

13.09.2010, 18:13

Bunica 1

13.09.2010, 21:41

Super! Armonie de culori

rivka 1

14.09.2010, 11:23

ce bine arata!!!!

Corinuta 1

15.09.2010, 11:36

Saru'mana!Poftiti la masa!

Julie 1

15.09.2010, 19:39

acum vin si eu!!

Corinuta 1

19.09.2010, 11:12

Juliehai!Din asta cu siguranta mai fac, ptr ca-i foarte gustoasa!

mihaelar63 1

01.11.2010, 14:44

[ merge reteta la raceala cu cata vitamina C are de la ardei

Ina 1

17.11.2010, 10:21

Da' mai stai locului, sa te ajung si eu in top

Corinuta 1

18.11.2010, 15:49

Ina, esti totala!

Cris2711 1

26.11.2011, 21:41

vai ce bunatate de mancarica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe