Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast

de -Miti- in Mancare copii, 6 Feb 2011 | 7183 vizualizari

 

Eu am crescut stiindu-le de bundas kenyer,am continuat sa le mananc ca si french toast ,ca sa aflu la varsta asta ca se numesc friganele. Si asta am aflat-o de la meniul fetitei mele de la gradinita.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 felii de paine mai vechi
  • 1/2 cup lapte
  • 1 lingura zahar
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt pentru prajit
  • zahar pudra pentru deasupra
  • sirop sau miere pentru deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast:

 

Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.

Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.

Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop

 

 

COMENTARII (55)

jolygina

jolygina 1

09.02.2011, 20:10

lili

lili 1

09.02.2011, 20:25

bune..eu fac bundas fara zahar, doar paine in ou....

adry88

adry88 1

06.05.2011, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!