Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast

de Adinuta san in Mancare copii, 6 Feb 2011 | 7800 vizualizari

 

Eu am crescut stiindu-le de bundas kenyer,am continuat sa le mananc ca si french toast ,ca sa aflu la varsta asta ca se numesc friganele. Si asta am aflat-o de la meniul fetitei mele de la gradinita.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 felii de paine mai vechi
  • 1/2 cup lapte
  • 1 lingura zahar
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt pentru prajit
  • zahar pudra pentru deasupra
  • sirop sau miere pentru deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast:


Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.


Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.


Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

jolygina 1

09.02.2011, 20:10

lili 1

09.02.2011, 20:25

bune..eu fac bundas fara zahar, doar paine in ou....

adry88 1

06.05.2011, 16:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez