Pituțe cu brânză de capră

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 1672 vizualizari

 

Bune, sățioase,perfecte pentru pachețelul de școală sau servici;) Mai ales că sunt preparate în gospodăria personală;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • făină albă de grâu 660 gr
  • ulei de floarea soarelui 3 linguri,
  • apă călduță cca. 200 ml,
  • lapte călduț cca. 200 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,
  • drojdie uscată 2 lingurițe,
  • telemea de capră cca. 250 gr
  • ou 1 bucată,
  • mix de semințe (dovleac, floarea soarelui, in, susan) cca. 3 linguri.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pituțe cu brânză de capră:

Maricica a șomat zilele atea, așa că am pus-o la treabă :D ;) ! În cuva mașinii de pâine se pun pe rând apa amestecată cu laptele, făina, sarea, zahărul, uleiul și drojdia. Se programeaza aparatul de preparat pâine pentru aluat cca. 90 de minute.


După Marcicica, a făcut treabă bună, se scoate aluatul, se întinde pe planșeta înfăinată, se taie rondele. Pe jumătate din ele se pune cîte o bucățică de telemea, se acoperă cu o rondea, după care se unge cu ou bătut, se presară sare iodată și semințe. Se așează pe tava tapetată cu hârtie de pregament, apoi se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la 200 grade. Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pituțe cu brânză de capră" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mena29 1

16.02.2014, 21:15

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2014, 22:02

Minunate sunt!!!

Bunica 1

17.02.2015, 21:43

Credeam că faci gogosi,dar sunt bune și pituțele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată  "SOMN UȘOR "

ieri la 16:00

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 11:10

Placinta frageda cu branza si marar

ieri la 10:24

Foietaj cu ciuperci - de post

pe 21.03 la 19:32

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si ceapa verde