Pizette cu sunca,salam si legume

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 3 Mai 2011 | 6352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Aluat:
  •  200 g faina
  •  125 g apa calduta
  •  1 lingura ulei
  •  1 lingurita zahar
  •   1/2 lingurita sare
  •   5 g drojdie uscata
  •  Topping:
  • 4 felii sunca
  • 4 felii salam
  • 50 g masline
  • 3 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 liguri sos de rosii
  • 75 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizette cu sunca,salam si legume:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute.Aluatul se intinde pe masa infainata si se decupeaza cerculete de dimensiunea dorita.

Cerculetele se ung cu sos de rosii si se presara oregano.Peste sos se pun legumele tocate,apoi o fasie de sunca rulata,in mijloc,si pe margini salam tocat. Se acopera cu cascaval.Pizettele se pun intr-o tava unsa cu ulei pentru aprox 15 minute.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizette cu sunca,salam si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

adry88 1

04.05.2011, 17:23

arata bn

Pur_si_simplu_papa_bun 1

04.05.2011, 19:40

Imi face pofta!!!

babi5 1

14.12.2014, 16:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!