Pizza

de madi_marin in Pizza, 12 Aug 2010 | 4106 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

12.08.2010, 20:55

maine fac si eu pizza.

Laly 1

12.08.2010, 21:58

vreu si eu o feliuta

epurasha2bb 1

12.08.2010, 22:25

sa sti ca si pe minem-ai convinsa sa fac maine pizza ! 5 f

Teo 1

12.08.2010, 23:04

Madi, bine ca te-ai gandit la o reteta mai simpla , uite,vezi, ai convins mai multe persoane, deci si pe mine !

lilik 1

13.08.2010, 00:09

mama ce bine arata,park ii simt mirosul de aici....5f...si o bucatik micuta k tare mai sunt pofticioasa

nadina73 1

13.08.2010, 00:21

ce bine arata 5fsi veau o feliuta

mena29 1

13.08.2010, 08:34

Dupa ciorbita merge si o feliuta de pizza

madi_marin 1

13.08.2010, 09:02

fetele.....spor la treaba.....

madi_marin 1

13.08.2010, 09:03

doua feliute mai am....va rog sa serviti....va intelegeti voi....

Rocsi 1

13.08.2010, 11:12

la cata ai facut sigur mai gasesc si eu un coltisor

madi_marin 1

13.08.2010, 14:11

rocsi....s-a papat toata.... dar cand mai fac te chem prima sa o degusti, ok?

Sylvia 1

13.08.2010, 20:30

Super ti-a iesit, 5 furculite si aici !!!

madi_marin 1

13.08.2010, 20:41

Sylvia.....multumesc....

Corinuta 1

14.08.2010, 00:38

pizza! yamiii

vik 1

14.08.2010, 01:01

Am cautat pe net la disperare reteta de aluat de pizza gustos.
Am incercat nenumarate retete si m-am oprit la una anume.
Faina este cu 13% proteine,( gluten) si se numeste " faina de forta", ceea ce in Romania, imi aduc aminte, mama o numea" 3 nulas"( are 000marcat pe eticheta).

La 1 kg de faina pun 25 grame de drojdie iarna si 15 grame vara, 510 ml apa minerala , 12 linguri de ulei de masline extra virgin si 3 lingurite cu varf de sare marina.

Framant , portionez aluatul taindu-l cu un cutit ( nu e indicat sa se rupa aluatul de pizza) in general 225-250 grame aluat/ pizza, dau forma sferica aluatului si le asez pe o tava la distanta mare una de alta , acoperite cu folie de plastic.
Le las la dospit in frigider, 10-.12 ore.
Le congelez dospite si le dezcongelez inainte de a le utiliza, ungand tava si aluatul cu putin ulei de masline inainte de a adauga ingredientele.

madi_marin 1

14.08.2010, 07:43

vik....e bine de retinut si reteta ta de blat. si treaba cu congelatul imi place, e mai la indemana sa scoti un aluat gata preparat, desi nici de facut pe loc nu e greu..... si eu am incercat multe retete de blat pana sa gasesc una care sa imi placa....

Ubulika 1

16.08.2010, 10:47

miamyyyyyyyyy ce bine arataaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Stagioni de casa