Pizza bogata

de epurasha2bb in Pizza, 14 Noi 2010 | 1873 vizualizari

 

pai daca tot fac rar am pus de toate!:)))

 

INGREDIENTE

  • aluat:ca aici http://www.bucataras.ro/retete/6102/pizza-in-patratele.html

umplutura:

  • 100 g cascavala Raraul clasic,
  • 1 cabanos,
  • 1 cremvrusti de pui,
  • 1/8 piept de pui,
  • 50 g kaiser,
  • piciorusele de la 10 ciuperci,
  • 1/2 ardei gras rosu, 
  • 4 linguri de sos de rosii cu cimbru,
  • piper si un strop de miere.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza bogata:

Am pregatit aluatul ca pe un aluat obisnuit de paine numai ca l-am mai framantat cu putin ulei,si dupa ce s-a dospit la cald am intins o foaie pe rotund, am uns tava cu putin ulei si am asezat blatul.L-am uns cu 4 linguri sos de rosii.Sosul de rosii l-am facut din pasta de rosii incalzita putin in tigaie cu 1 lingura ulei, sare, piper, cimbru uscat si o jumatate lingurita de miere.Apoi am calit ciupercile si pieptul de pui taie bucatele si ardeiul gras rosu suvite.Le-am presarat si pe ele pe blat.Am taiat rondele mici cabanosul si cremvrstiul de pui si le-am presarat si pe ale, apoi am adaugat si rondele de cascaval.Am bagat la cuptorul incins sa se rumenasca si am papat! delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bogata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

16.11.2010, 13:23

multumesc fetelor! eh,de atunci am facut multe buantati dar zu ziua sotului nu am avut timp sa postez! sper de maine sa-mi revin desi am programat o curatenie generala!

Adinacarla 1

20.11.2010, 01:40

elena1988 1

11.02.2011, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj