Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se prepara un aluat din faina ,drojdie ,sare ,apa si ulei.Se pune deoparte si se lasa pentru o ora la crescut. Intre timp pregatim sucul de rosii,punand pe foc o cratita cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi,se adauga rosiile (conserva ,proaspete taiate bucatele ).Se lasa la foc mic 10/15 minute.
Aluatul crescut se imparte in doua ,cu fiecare bucata de prepara o foaie subtire de aprox. 1 cm. Se adauga jumatate de suc de rosii (astfel sucul il impartim in doua). Se intinde uniform ,se adauga sunca taieta bucati ,maslinele ,cu o lingura se fac cateva gramajoare de ricotta (sau al tip de branza) de ici colo ,se adauga parmezano si cascavalul. Inchidem bordurile si incepem se rulam cat mai strans. Luam un cutit si taiem portii de 3 cm ,fiecare bucata o intoarcem si o asezam cu compozitia in sus,intr-o tava,deja pregatita .Procedam la fiecare bucata pana se termina.In tava nu le asezam aproape una de alta pentru a nu se lipi.Se da la cuptor pana se rumenesc bine (aproximativ 25 de min) la 180 °.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola