Pizza by me

de Adele in Pizza, 21 Mar 2014 | 3086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • Sare (o lingurita)
  • Drojdie (50 gr)
  • 2 linguri ulei (de masline )
  • Apa calda (250 ml)
  • Suc de rosii (400 gr,sau 4 rosii ),usturoi,busuioc,
  • Sunca presata.
  • Masline negre.
  • Cascaval.
  • Parmezano ras.
  • Ricotta sau branza de vaci ,urda.(100 gr)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza by me:

Se prepara un aluat din faina ,drojdie ,sare ,apa si ulei.Se pune deoparte si se lasa pentru o ora la crescut. Intre timp pregatim sucul de rosii,punand pe foc o cratita cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi,se adauga rosiile (conserva ,proaspete taiate bucatele ).Se lasa la foc mic 10/15 minute.


Aluatul crescut se imparte in doua ,cu fiecare bucata de prepara o foaie subtire de aprox. 1 cm. Se adauga jumatate de suc de rosii (astfel sucul il impartim in doua). Se intinde uniform ,se adauga sunca taieta bucati ,maslinele ,cu o lingura se fac cateva gramajoare de ricotta (sau al tip de branza) de ici colo ,se adauga parmezano si cascavalul. Inchidem bordurile si incepem se rulam cat mai strans. Luam un cutit si taiem portii de 3 cm ,fiecare bucata o intoarcem si o asezam cu compozitia in sus,intr-o tava,deja pregatita .Procedam la fiecare bucata pana se termina.In tava nu le asezam aproape una de alta pentru a nu se lipi.Se da la cuptor pana se rumenesc bine (aproximativ 25 de min) la 180 °.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Adele 1

22.03.2014, 20:34

laura_n 1

23.03.2014, 11:37

bun venit!

Adele 1

23.03.2014, 12:06

Bine v-am gasit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt