Pizza cu blat pufos

de robert_b in Pizza, 15 Noi 2014 | 10340 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru o zi in care chiar esti binedispus! >:D<
M-am chinuit foarte mult la poze ca sa fie foarte clare,poate poate mi-o garanteaza si mie,Gusti!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • faina cat cuprinde-
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 6 linguri ulei
  • 2 cani cu apa calduta
  • Dressing:
  • 100 gr. carnaciori
  • 200 gr. branza
  • 100 gr. salam de vara
  • 50 gr. cascaval
  • sos de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Mai intai pregatim toate ingredientele necesare. Apoi, drojdia se freaca cu zaharul pana ce devine lichida. Apoi se adauga ouale si uleiul. Se amesteca bine, dupa care se adauga apa si faina. Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare. Aluatul astfel obtinut, se imparte egal in 2 bucati. Se intinde fiecare bucata si se pune in tava, se inteapa cu furculita peste tot. Carnaciori si salamul se taie cubulete. Branza si cascavalul se rad, iar apoi se pune putin sos de rosii pe aluat, dupa care salamul, carnaciorii, branza si cascavalul. Se da la cuptor, la foc potrivit, circa 25-30 minute, sau pana cand devine crocant pe margini.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice alte ingrediente pentru dressing

2

Cantitatea de aluat este pentru 2 tavi

3

Maslinele se pot adauga optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de dovlecel si branza